DESPRE NOI

INIȚIATIVĂ ANGAJAMENT ENERGIE

INTERNATIONAL CONSULTING EXPERTISE SRL (ICE SRL) este o companie românească de consultanță care oferă asistență tehnică în cadrul proiectelor finanțate de donori internaționali, instituții publice naționale și clienți privați. Compania activează pe piața românească din septembrie 2004 și dispune de o echipă cu pregătire multidisciplinară și peste 200 de colaboratori, experți naționali și internaționali.

ICE oferă high quality consultancy and project management services servicii de consultanță și management de proiect de înaltă calitate pentru instituțiile publice la nivel central, regional și local din România și Republica Moldova. În ultimii ani, ne-am dezvoltat piața internațională prin stabilirea de parteneriate diverse pentru a acoperi și alte regiuni geografice: Europa (Statele Membre UE, Serbia), Asia și Africa.

Am implementat sau am sprijinit implementarea a numeroase proiecte de asistență tehnică în sectoarele noastre principale de expertiză în următoarele țări: România, Turcia, Serbia, Republica Moldova, Madagascar, Maroc, Ciad, Mauritania, Niger, Republica Centrafricană, Coasta de Fildeș, Togo, Senegal, Camerun, Mali și RDC.

MISIUNEA ȘI VALORILE NOASTRE

Misiunea noastră declarată este de a contribui la dezvoltarea societății, prin furnizarea de servicii de înaltă calitate atât pentru sectorul public, cât și pentru cel privat, în vederea îmbunătățirii performanței și asigurării succesului clienților și partenerilor noștri.

Abordarea noastră este una integrată, bazată pe asigurarea de beneficii pentru clienții noștri, pe respect, cooperare, încredere și sprijin reciproc.

RESPECT

LOIALITATE

corectitudine

profesionalism

încredere

servicii de înaltă calitate

ÎMPREUNĂ LUCRĂM CU PLĂCERE ȘI ADUCEM SCHIMBAREA.

International Consulting Expertise Ltd. (România) face parte din grupul ICE EEIG (ICE EEIG) ”.

Obiectivul ICE EEIG este de a utiliza diferitele puncte forte (expertiză, experiență, rețea, capacitate financiară) ale mai multor organizații internaționale care își unesc forțele în vederea implementării unor proiecte de asistență tehnică de mare amploare la standarde de profesionalism de înalt nivel.

În 2011 International Consulting Expertise SRL (România) s-a alăturat International Consulting Expertise Group (ICE EEIG) și, de atunci, a continuat să se extindă și în alte țări, cum ar Turcia (în parteneriat cu biroul Grupului din Turcia) Balcani și țări africane (în parteneriat cu biroul ICE din Franța).

ICE SRL a implementat proiecte împreună cu membrii ICE EEIG în următoarele țări:

  • România și Republica Moldova,
  • Alte țări: Turcia, Serbia, Madagascar, Madagascar, Maroc, Ciad, Mauritania, Niger, Republica Centrafricană, Uganda, Zimbabwe, Coasta de Fildeș, Togo, Senegal, Camerun, Mali.

Echipa noastră

Gabriela Tănase

Director General și Acționar

gabriela.tanase@iceconsult.ro

Anda Mihăescu

Consultant Senior

anda.mihaescu@iceconsult.ro

Adrian Ciuraru

Consultant Senior

adrian.ciuraru@iceconsult.ro

Bianca Popa

Director Financiar

bianca.popa@iceconsult.ro

În afară de echipa de bază, ne bazăm pe o echipă vastă de consultanți și experți în diverse domenii de specializare. Baza noastră de date cu experți este foarte vastă și conține specialiști în fiecare sector de activitate, care face parte din activitatea noastră de bază.

INTERNATIONAL CONSULTING EXPERTISE

Calea Floreasca nr. 91-97, bl.F1, scara 4, et. 3, ap. 38, sector 1, București

tel : + 40 21 201 65 14/+ 40 21 201 65 15

fax : + 40 21 211 01 81

office@iceconsult.ro